House Extension, Wardie, Edinburgh

House Extension, Edinburgh

The existing property is a semi detached, Edwardian, three storey townhouse which had been extended previously with a conservatory and lean to structure. While the conservatory was itself a bright space the loss of natural light in the original ground floor rooms to the rear of the house, a direct result of extending, meant that these were no longer particularly pleasant spaces to use.

Our brief was to optimize the amount of natural light within the original ground floor rooms and to create a striking living space which would become the hub of every day family life and when the client is entertaining.

« Portfolio Index


[Click thumbnail for larger image]


Other Projects

Copyright 2010 ©
Jefcoate Anderson Architects Ltd, 39 Warrender Park Road, Edinburgh, EH9 1EU

Portfolio Management System by Dave Heslop Digital Strategy